Renovatie / verbouw

De tuinbouwwereld is erg in beweging. Uitbreidingen, veranderingen van teelt, andere teeltsystemen, logistieke aanpassingen, etcetera komen regelmatig voor. Vaak betekent dit ook een aanpassing van de kas zelf. Een ander kasdek, gevels aanpassen, ander luchtmechaniek, aanbouw, overkappingen, enzovoort. Wij denken met u mee en leveren een passende oplossing.
Profiteer nu van de subsidie van € 4.50 per m² op het vervangen van asbesthoudende dakplaten. Er zijn verschillende betaalbare vervangende dakplaten leverbaar; onze 4 mm. AK platen, enkelwandige dakplaten, sandwichpanelen, etcetera. Wij verzorgen de gehele renovatie van asbestinventarisatie tot en met montage van nieuwe dakbeplating. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kassenbouw

Of het nu gaat om een kleine hobbykas of een professionele tuinbouwkas, wij kunnen het u leveren. Vele kwekers kennen reeds de voordelen van een gebruikte kas ten opzichte van een nieuwe. Naast uiteraard een groot prijsvoordeel, kennen gebruikte kassen geen lange levertijden, zijn makkelijk aan te passen aan uw wensen en hebben hun kwaliteit reeds bewezen. Bovendien moeten ook gebruikte kassen voldoen aan de strenge verzekeringseisen en NEN-normen, dus kwaliteit is gewaarborgd.
Niet alle kassystemen zijn tweede hands te verkrijgen, dus ook nieuwe kasonderdelen of kassen worden regelmatig door ons geleverd.
Heeft u bouwplannen en overweegt u de bouw van een gebruikte kas? Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan en overtuig u van de voordelen van een gebruikte of nieuwe kas.