Over ons2018-10-09T11:12:52+00:00

Al ruim 35 jaar het juiste adres voor:

  • kassensloop

  • kassenbouw

  • renovaties

  • leveren van gebruikte en nieuwe kassenbouwmaterialen

“Voor alle overige wensen op kassengebied zijn wij u graag van dienst!”

Bent u op zoek naar grote ‘turnkey’ tuinbouwprojecten? Dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Voor alle overige wensen op kassengebied zijn wij u graag van dienst!

Handelsonderneming A.C. van der Knijff bv legt zich toe op het leveren van kassenbouwmaterialen in ruime zin. Op ons terrein van ca. 5.000 m² (waarvan 1.300 m² overdekt) vindt u veel gebruikte en nieuwe kasonderdelen en materialen.

Begin jaren ’80 is Van der Knijff sr. het bedrijf begonnen en bestond de handel voornamelijk uit in- en verkoop van houten ramen, balkhout en stijlen van gesloopte kassen. Door de jaren heen is het assortiment behoorlijk uitgebreid en verbreed. In 2000 zijn de rollen omgedraaid en heeft Arend van der Knijff jr. het bedrijf overgenomen. Nog steeds worden de zaken door beiden enthousiast gedaan en proberen we iedere klant naar tevredenheid te helpen. Of het nu gaat om een doosje boutjes, of een complete kas; elke klant is bij ons koning!

Wij streven er naar om de prijzen altijd laag te houden!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In principe kunt u met al uw vragen op kassengebied bij ons terecht en zoeken we samen met u naar een passende oplossing. Dat kan dan gaan om slopen, bouwen, renoveren of onderhoud aan uw kas. Het vervangen van het dak van uw bedrijfsruimte, vervangen van luchtmechaniek, aanpassingen aan uw kas, reparaties, enzovoort. Wij werken hiervoor samen met een vaste kring van gespecialiseerde en vakkundige aannemers. Op die manier leveren we kwaliteit en vakkundigheid!

Ook voor “losse” kasmaterialen en kasonderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze zijn veelal uit voorraad leverbaar, zowel gebruikt als nieuw. Kijk voor het assortiment op de site onder “materialen”, of neem simpelweg even contact met ons op wanneer u iets specifieks nodig heeft.

Tot slot, ook niet onbelangrijk, streven wij er naar om de prijzen altijd laag te houden.

0174-387 243
info@vanderknijff.nl

Materialen

bekijk het aanbod